Home / archiefcentraal / levensmiddelen arme gezinnen letland

levensmiddelen arme gezinnen letland

Hulp aan arme gezinnen is door de financiële crisis in Oost-Europa harder nodig dan ooit. Daarom houdt Stichting ORA zending & hulpverlening op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in Dalfsen bij C1000 Kamphuis een levensmiddeleninzamelingsactie. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november is de jaarlijkse boodschappenactie bij Plus Bakker in Nieuwleusen. Het winkelend publiek wordt gevraagd om extra levensmiddelen te kopen voor arme gezinnen in Letland. Bij de uitgang nemen ORA-vrijwilligers de boodschappen graag in ontvangst.

In het ORA-magazijn aan het Westeinde maken zij pakketten van de ingezamelde levensmiddelen, die nog deze maand met een vrachtwagen naar Letland worden gebracht. De pakketten zijn bestemd voor arme en kinderrijke gezinnen en bejaarden met een heel klein pensioen en worden uitgedeeld door vrijwilligers uit de lokale kerken. De boodschappenactie is vrijdags van 09.00 tot 21.00 en op de zaterdagen van 09.00 tot 15.00 uur. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden om een paar uur in de winkel te helpen door tijdens kantooruren te bellen naar ORA: 0529-402906 of door een mail: info@stichtingora.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.