Home / archiefcentraal / lekker in je vel

lekker in je vel

Onzeker zijn over jezelf hoort een beetje bij de puberteit, maar het wordt een heel ander verhaal als je dagen erdoor beheerst worden, je niet meer lekker kunt slapen en je altijd kritiek hebt op jezelf. Deze module is bedoeld voor meisjes van 13 tot en met 16 jaar. De module bestaat uit 5 bijeenkomsten. Onderwerpen die aan bod komen zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen, anders leren denken, voor jezelf opkomen, vrienden en familie en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Elke bijeenkomst heeft een praat- en doe-gedeelte. Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de begeleiders van de groep.

Informatie

Kijk op www.dimence.nl voor meer informatie over de groepen. Wil je je aanmelden, neem dan contact op met het cursuscentrum Preventie van Dimence Zwolle, telefoonnummer (038) 4269 522 of via preventie.westoverijssel@dimence.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.