Home / archiefcentraal / kunstpunt showt nieuwe tentoonstelling

kunstpunt showt nieuwe tentoonstelling

Hilda Schipper maakt sinds 8 jaar beelden van speksteen. Zij heeft ook vele andere steen soorten bewerkt. Dit alles zonder ooit een cursus te volgen. Zij gaat ervan uit dat het beeld al in de steen zit en dit maakt het werken met steen zo spannend en mooi. Naast het werken met steen, maakt zij ook keramische objecten, vooral torso’s. De volgende kunstenaar is Richard Stoeten, hij houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met pastel en kleurpotlood maar ook acryl schilderijen. In het Tinnen figuren museum in Ommen heeft hij tekeningen van ridders in potlood hangen. Marry van de Hof schilderts sinds 8 jaar en volgt lessen bij Janny Toeters in Den Ham. Zij schildert meestal met acryl, maakt soms potloodtekeningen. Zij schildert wat haar boeit en bewondert zoals onder andere (boerderij-) dieren. Er is geen voorkeur voor een bepaalde stijl en ze haalt haar inspiratie uit de dingen om haar heen.

Het Kunstpunt is open op donderdag,vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De expositie loopt van donderdag 20 oktober tot en met zaterdag 12 november 2011.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.