Home / archiefcentraal / koplopers golfklassement pakken tien punten

koplopers golfklassement pakken tien punten

Met nog één wedstrijd te spelen in het Pitch en Putt toernooi in Lemele is Jos Harmsen er alles aan gelegen om zowel het stableford- als het strokeplayklassement winnend af te sluiten. Met zijn lage handicap van -1,9 is het steeds moeilijker om punten te scoren in het stablefordklassement.

Jos staat in dit klassement nu op 92 punten, gevolgd door Harry Eshuis met 90 punten en Anja Duerink met 82 punten. In het strokeplayklassement staat Hans Strijkveen op kop met 197 punten, Jos Harmsen volgt met 191 punten en Herman Scholten met 181 punten. Gerrit Ekkelkamp pakte deze week de 10 punten in het stabelfordklassement met een ronde 58 goed voor 41 stabelford punten.

Hans Kok en Hans Strijkveen kregen 39 stablefordpunten voor hun ronde 63 en 51 en 9 punten voor het tussenklassement. Dinie Hekman, Erwin Scholten, Harry Eshuis en Jan Willem van de Berg scoorden 38 stablefordpunten met hun ronde van respectievelijk 66, 55 53, en 58 en elk 7 punten voor het tussen klassement.

In het strokeplayklassement scoorden de koplopers Jos Harmsen en Hans Strijkveen ieder een ronde van drie onder par (51) en dus tien punten deze ronde. Harry Eshuis scoorde met 1 onder par (53) acht punten. Zeven punten waren voor het rondje 55 van Erwin Scholten. In onderlinge duels zullen Han Strijkveen en Jos Harmsen uitmaken wie de algemeen kampioen gaat worden in het strokeplayklassement. Zie voor de volledige uitslag www.nppb.nl

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.