Home / archiefcentraal / komkommertied in witharen

komkommertied in witharen

Ditmaal het blijspel Komkommertied door Vorie-Vana uit Beerzerveld. Het nieuwste toneelstuk van schrijver Herman van der A speelt zich af in het kantoortje van de groentewinkel van Geert Platjes die naast de groentewinkel ook een behoorlijke grote kwekerij heeft met komkommers,bloemkolen en aardbeien.

Zijn vrouw is overleden en zijn enige zoon woont in een huisje in het dorp. Om te overleven rijdt Geert ook nog op een taxibus. Hij kan amper het hoofd boven water houden,maar als er dan dorpsbewoners zijn die hem gaan dwarsbomen lijkt het gauw gebeurd met het tuindersbedrijf. Gelukkig wordt daar op tijd een stokje voor gestoken.

Voor leden zijn er twee vrijkaartjes. Voor kinderen tot en met de basisschool is de toegang gratis, als je geen lid bent betaal je 5 euro. Om de onkosten te drukken wordt er in de pauze een verloting gehouden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.