Home / archiefcentraal / kinderkleding en speelgoedbeurs westerhaar

kinderkleding en speelgoedbeurs westerhaar

De beurs was goed gevuld met meer dan 70 stands die veel spullen te bieden hadden voor aardige prijzen. Zowel nieuwe als tweedehands kleding en speelgoed, maar ook andere zaken zoals bijzondere kinderfeestjes, “make over nu” door La Marge Haarmode, fotograaf Patty met een leuke beurs actie en nog veel meer.

Ook was er volop animatie voor de kids aanwezig. Schminken, glitter tattoos, streetdance optredens verzorgd door Family Fit, een springkussen en zelfs pony rijden behoorden tot de activiteiten die werden aangeboden. Er was een workshop buttons maken en een ballonnenclown; dit werd gratis aangeboden door de organisatie. De stichting Gichon was aanwezig met heerlijke stroopwafels en de actie Kadoos, evenals een stand voor KIKA met de verkoop van KIKA beren. De beurs is goed bezocht en de organisatie heeft veel leuke reacties ontvangen van zowel de standhouders als bezoekers en is dan ook alweer volop bezig met de volgende beurs. Deze staat gepland op zaterdag 14 april 2012. Voor meer info kunt u contact opnemen met Monique Jager op 06-50540267 of per mail: monique.jager@home.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.