Home / archiefcentraal / kinderen orienteren zich op ouderenzorg

kinderen orienteren zich op ouderenzorg

Donderdag 13 oktober bracht een groep kinderen van basisschool De Wiekslag uit Bruchterveld een bezoek aan zorgcentrum Clara Feyoena Heem in Hardenberg. In het kader van een project op school was een medewerker van het zorgcentrum gevraagd iets te vertellen over haar werk in de ouderenzorg.

Om hen een goede indruk te geven heeft zij de kinderen en hun leerkracht uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen. Wellicht brengt dit bezoekje hen ertoe om later te kiezen voor een beroep in de gezondheidszorg of als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.