Home / archiefcentraal / kinderactiviteiten in het vechtgenotenhuis

kinderactiviteiten in het vechtgenotenhuis

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van de basisschool en die met kanker zijn geconfronteerd, wordt een bijeenkomst gehouden op de woensdagmiddag 12 oktoberin het Vechtgenotenhuis. Tijdens deze bijeenkomst is er tijd voor knutselen, ontspannen, verkleden, bakken, spelletjes om elkaar beter te leren kennen.

Ook de ouders/begeleiders zijn deze middag van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.vechtgenoten.nl, onder het kopje ‘kinderactiviteiten’. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Voor vragen kun je terecht via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Stichting Vechtgenotenhuis is gelegen aan de Beerzerweg 5 in Ommen. Voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.