Home / archiefcentraal / kickboksen voor de jeugd bij de smon

kickboksen voor de jeugd bij de smon

hebben nu de krachten gebundeld om het aanbod te versterken en te behouden in het dorp. Op woensdagmiddag 19 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur starten de lessen voor jongeren 12 tot en met 17 jaar. Op vrijdagavond 21 oktober om 19.30 uur starten de lessen voor volwassenen 18+.

Erkend docent Martin Spoolder van ‘Fit & Fight’ verzorgt de lessen (www.fit-fight.nl/kickbokslessen). Voor meer informatie of aanmelding neem contact op met Mevrouw Kloekhorst van de SMON via telefoonnummer 0529-482121 of met Mevrouw Borst van TH Sport via telefoonnummer 0529-482385.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.