Home / archiefcentraal / interne competitie is schot in de roos

interne competitie is schot in de roos

De interne competitie op vrijdagavond van tennsiclub Ommen (om de twee weken) is een schot in de roos. De clubkampioenschappen willen maar niet van de grond komen vanwege te weinig animo, maar de interne competitie draait als een tierelier. Maar liefst negen teams van minimaal vier personen hebben zich opgegeven. Aanstaande vrijdag staat de derde ronde op het programma, waarbij vier teams het tegen elkaar opnemen. Het team dat die avond vrij is verzorgt dan de bardienst. Om 19.30 uur beginnen de eerste partijen (heren dubbel, dames dubbel en twee mix partijen). Na twee ronden staat het team van Henk Wemekamp, Bart Nijstad, Watsina Dijkstra en Thea Vosjan aan kop, al is het verschil miniem. Na afloop is het gezellig nazitten met hapjes en drankjes tot in de late uurtjes.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.