inloopavond bij taveno

Woensdagavond 26 oktober houdt vereniging Taveno een inloopavond voor belangstellenden in een zaal van de Ontmoetingskerk, Backxlaan 269 te Nieuwleusen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Taveno, opgericht in 1972, is een vereniging voor mensen met een beperking. Het doel van de vereniging is het verzorgen van recreatieve avonden op de woensdagavond eens in de 2 weken. Tijdens deze avonden vinden er per avond afwisselende activiteiten plaats zoals spelletjes, sjoelen, kegelen, playbackshow, zelf een film maken, creatieve activiteiten, bingo enzovoorts. Ook gaan de leden elk jaar een dagje weg met een bus. De avonden worden begeleid door vrijwilligsters. Elke avond zijn er minstens 4 vrijwilligsters aanwezig met ervaring met de doelgroep. De leden komen uit de hele gemeente Dalfsen.

Voor meer informatie bel 0529-435585. Voor donateurs en andere belangstellenden houdt Taveno jaarlijks een toneel- of een andere gezellige avond meestal in het najaar. Dit keer is de ontspanningsavond verplaatst naar het voorjaar en wel naar 2 maart 2012. Het bestuur heeft de toneelgroep “Oese Volluk “ uit Nieuwleusen vast kunnen leggen om deze avond voor ons en andere belangstellenden te verzorgen. Op 23 november houdt Taveno de jaarlijkse playbackshow voor haar leden en geïnteresseerden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.