hypotheek groep flash is trots op haar sterren

Mike Smash, de mascotte van NeVoBo, reikte het eerste album uit aan sponsor Arjan Bakker van Plus Supermarkt Nieuwleusen. De volleybalvereniging heeft hiermee een unieke actie in de wacht gesleept, het is waarschijnlijk de eerste volleybalclub die deze primeur beleeft. Regio Noord kent nog drie grotere verenigingen en toch heeft de Bond besloten om Nieuwleusen met de eer te laten strijken. Volgens voorzitter Theo Post komt dat omdat Nieuwleusen zo sportminded is.

De dames Heidi Popken, Conny Kreule, Carolien Beverwijk en Lilian Wiersma zijn de initiators van dit project en hebben deze actie in ruim drie en een halve maand de driehonderd leden gecategoriseerd en in beeld gebracht met medewerking van Bommel Fotoshop. De Sterrenactie loopt tot en met begin december 2011. Meer informatie over de actie is hier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.