Home / archiefcentraal / hondenwedstrijden in balkbrug

hondenwedstrijden in balkbrug

Zondag 23 oktober vindt in de accommodatie van het manegecomplex De Diamanthal de eerste honden behendigheidswedstrijd in een serie van vijf plaats. Volgende wedstrijden staan gepland op 13 november, 18 december en twee na de jaarwisseling. Organisator is de “Totte Bello Agility ” club uit Hoogeveen.

Een groot aantal honden van diverse rassen en groottes, strijden in verschillende klassen om de prijzen. In de hallen zijn een paar parcoursen uitgezet met meerdere hindernissen, die zo snel mogelijk en foutloos moeten worden afgelegd. Voor het publiek is het erg leuk om de hond met zijn baas of bazin fanatiek op de baan in actie te zien. De wedstrijd begint om 9.00 uur, en duurt tot het eind van de middag. De entree is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.