Home / archiefcentraal / herfstdip voor de mannen van zvoschutte

herfstdip voor de mannen van zvoschutte

In de tweede helft daalde al het moraal al snel toen Rick Koelman in de 25e minuut al geel kreeg, maar niet veel later mocht ook Koen Tip, vanwege commentaar op de scheids, het veld met geel verlaten en deze keer was het raak 4-0. Hierna volgde nog een vrij open wedstrijd waar ZVO / Schutte Informatisering op zoek ging naar treffers. Maar bij elk doelpunt werd er meestal vrij snel gereageerd door een tegendoelpunt. Het laatste kwartier was dan ook doelpuntrijk maar zeker niet voldoende om ook maar enig moment op gelijke hoogte te kunnen komen. De eindstand werd dan ook een erg trieste 8-3 voor Walk Inn Boys.

Volgende week mag de club thuis voor de beker en dan staat het goed bekende ATIK op het programma. Ze hopen dan het herfstdipje achter te laten en de doelpuntenmachine weer op gang te krijgen. En dat is zeker naar aanloop op de competitie wedstrijd thuis tegen Walk Inn Boys hard nodig.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.