heren flash winnen van olhaco

Olhaco begon sterk, Flash kwam op een achterstand door een aantal persoonlijke fouten. Toch wisten de mannen uit Nieuwleusen terug te vechten. En Flash wist een voorsprong op te bouwen. Uiteindelijk slaagden de Nieuwleusener heren erin om het matchpoint te verzilveren en zo konden zij 3 punten bij schrijven in het klassement. “Het was een wedstrijd met ups en downs, wij lieten de mannen volleyballen na de tweede set. En toen benutten zij de kansen. We hebben er wel hard voor geknokt en dat is goed om te zien” aldus de Nieuwleusener speler Eric Berkemeijer. Aankomende zaterdag speelt Flash uit tegen Donitas te Groningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.