Home / archiefcentraal / heren flash winnen van olhaco

heren flash winnen van olhaco

Olhaco begon sterk, Flash kwam op een achterstand door een aantal persoonlijke fouten. Toch wisten de mannen uit Nieuwleusen terug te vechten. En Flash wist een voorsprong op te bouwen. Uiteindelijk slaagden de Nieuwleusener heren erin om het matchpoint te verzilveren en zo konden zij 3 punten bij schrijven in het klassement. “Het was een wedstrijd met ups en downs, wij lieten de mannen volleyballen na de tweede set. En toen benutten zij de kansen. We hebben er wel hard voor geknokt en dat is goed om te zien” aldus de Nieuwleusener speler Eric Berkemeijer. Aankomende zaterdag speelt Flash uit tegen Donitas te Groningen.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.