Home / archiefcentraal / heren flash pakken slechts een punt in matig spel

heren flash pakken slechts een punt in matig spel

De tweede set werd er beter gevolleybald. De service-pass was goed verzorgd en deze set werd gewonnen met 21-25. De derde en vierde set bleek wederom dat met name in aanvallend opzicht de heren nog niet in staat zijn om een constant niveau neer te zetten. Voor een extra rotatie aanvalskracht aan het net werd in beide sets een dubbele wissel toegepast. Dit sorteerde effect, maar helaas onvoldoende om de volledig achterstand weg te werken. De sets werden verloren met respectievelijk 25-23 en 25-22.

“Aanvallend gezien zijn er teveel onnodige fouten gemaakt, daarnaast hadden we moeite met een sterke diagonaalspeler van Donitas”, aldus speler Arne van Veen. Aanstaande zaterdag is Flash vrij. Zaterdag 29 oktober mogen de heren thuis aantreden tegen de koploper van de competitie: Oranje Nassau 2 uit Groningen.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.