Home / archiefcentraal / heracles wint van de graafschap

heracles wint van de graafschap

De C1-junioren van Mariënberg hadden vrijdag de avond van hun leven in het Polmanstadion in Almelo.

Heracles wist met 2-0 te winnen van De Graafschap. De C1-junioren, dit seizoen onder hoede van trainer Luuk Hofsink, probeerden zo snel mogelijk de bal weer in het spel te krijgen als deze de zij- of achterlijn had gepasseerd.

Bijna ieder seizoen is een voetbalelftal van voetbalvereniging Mariënberg wel actief in het Polmanstadion. Voor de heren voetballers natuurlijk een prachtige ervaring, want hoe vaak gebeurt het dat je zo dicht bij de voetballers komt die je elke zondagavond met het bord op schoot voorbij ziet snellen op de televisie.

Lars van der Veen was de koning te rijk, hij was in het roodzwarte tenue pupil van de week zijn en betrad samen met scheidsrechter Bossen het kunstgrasveld van Heracles Almelo. Voor meer informatie en alle foto’s, zie www.vvmarienberg.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.