harmsen algemeen golfkampioen lemele

Bij de Dames Senioren behaalde Diny Fransen het kampioenschap ook in beide competities. Dinie Hekman werd in beide klassementen tweede. Het Stabelford-klassement bij de Senioren Heren was voor Harry Eshuis. Gerrit Tempert werd tweede en Herman Scholten derde.

In de Strokeplay-competitie, waar het gaat om wie de minste slagen nodig heeft voor de achttien holes, werd Hans Strijkveen winnaar bij de heren. Jos Harmsen werd tweede en Theo Otten pakte de derde plek. Bij de Senioren was de Algehele titel voor Herman Scholten, Harry Eshuis pakte werd tweede, Jan Hekman derde.

De golfcompetitie zit er nu officieel op. Alleen Herman Scholten speelde alle 28 wedstrijden. De volledige uitslag is op www.nppb.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.