Home / archiefcentraal / hans strijkveen wint nachttournooi

hans strijkveen wint nachttournooi

Han Strijkveen uit Raalte had de minste slagen nodig in het donker over de 18 holes en wel 63. Harry Eshuis uit Lemele had één slag meer nodig en eindigde als tweede. Vier spelers hadden 65 slagen nodig voor de 18 holes en wel Jan Hekman uit Ommen, Henry Duerink uit Lemele, Gerard Hulsman uit Lemelerveld en Jan Tijhuis uit Hellendoorn. Omdat bij een gelijke stand dan gekeken wordt naar de benodigde slagen over de laatste 9 holes, kreeg Jan Hekman hier voor de minste slagen nodig was namelijk 31. Henry 32, Gerard 32 en Jan T 34 slagen. Al met al was het een prachtige avond, waar ook de ballen voorzien van een lichtstaaf tegen de donkere lucht een prachtig schouwspel was, volgens de organisatoren.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.