Home / archiefcentraal / handballers gaan strooien

handballers gaan strooien

De jeugd van handbalvereniging MizuWaAi zal vrijdag 4 november en zaterdag 5 november strooigoed in diverse delen van Dalfsen verkopen. Ook in het dorp zelf staat een kraam waar u zakjes strooigoed kunt kopen. De zakjes zijn samengesteld door sponsor bakkerij van der Most, hebben een inhoud van 250 gram en kosten 2 euro. De opbrengst van deze actie wordt besteed aan de jeugd, ondermeer voor de aanschaf van trainingsmateriaal, denk hierbij aan ballen. De vereniging hoopt ook dit jaar op een succesvolle opbrengst.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.