Home / archiefcentraal / habo events houdt oud en nieuw feest

habo events houdt oud en nieuw feest

Vanaf 01:00 uur is jong en oud welkom.

De twee verwarmde tenten zullen met elkaar verbonden zijn. Zo kan van beide feesten geprofiteerd worden en wordt ook het publiek, jong en oud, met elkaar verbonden. Rond de twee dansvloeren zal de muziek geconcentreerd zijn, zodat daarbuiten alle gelukswensen voor 2012 gedeeld kunnen worden.

In megatent 1 wordt er een grote dansvloer gecreëerd met veel spektakel van licht. Muziek van nu met een hoog feestgehalte. “Natuurlijk hebben voldoende bars, snack-corners en schone toiletten. Kortom, alles wat een goed feest nodig heeft!”, aldus organisator André Eggengoor.

In megatent 2 wordt een grote ronde dansvloer opgebouwd. De tent wordt volledig in jaren ’90 stijl aangekleed, waarbij de beste muziek uit die jaren gedraaid wordt. Pop, rock, dance en feestmuziek uit deze jaren laten het ‘toen’ in het ‘nu’ terugkomen. Feest is het motto! “Het mooie is dat er voor ieder wat wils is. Jeugd en de ‘oudere jongeren’, oftewel de dertigers, veertigers en hoger. Op deze manier kunnen zij nu goed samen terecht op één feest!” aldus Eggengoor.

Kaarten voor het Oud en Nieuw feest zijn te verkrijgen bij MayDay, de Blauwe Shop, of bij Habo. De vroege-vogel kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17 oktober en kosten 17 euro 50. Helaas is er na 19 november een prijsverhoging in vergelijking met vorig jaar, die te maken heeft met de landelijke btw-verhoging van 6% naar 19%. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van de kaarten. Na 19 november zullen de kaarten 22 euro 50 kosten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.