goede prestaties bos bedden loopgroep

In Ommen werd het crossloop festival georganiseerd. Bij het combiklassement lang stond ’s ochtends de 10 kilometer lange Besthemerbergcross op het programma, gecombineerd met de 4,1 kilometer lange polar tijdloop ’s middags. Harold Kruidhof liep de 10 kilometer cross in een tijd van 42.02 minuten. Roelof Sondaar liep een tijd van 54.33. Daarna liep Harold Kruidhof de 4,1 kilometer tijdloop in 15.27 minuten.

Het combiklassement kort bestond uit de 5 kilometer lange cross met een 2,05 kilometer lange tijdloop. Erwin Akkerman won de 5 km cross in een tijd van18.50 minuten. Jan Beldman werd 3e in de categorie 40plus met 21.06. Ronnie Krul liep 22.43. Bij de tijdloop over 2,05 km was Erwin Akkerman nogmaals de snelste van alle deelnemers met 6.39 minuten, zodat hij ook het combiklassement kort won. Jan Beldman liep 7.43.

Gerard Arends nam deel aan de Posbankloop in Velp. Hij liep de 15 kilometer in een tijd van 1.10.59. Bij de Otterberg-Blinkerdloop in Wijster moet bij de wedstrijd over 10 kilometer tweemaal de 40 meter hoge VAM-berg beklommen worden. Op de warmste 1 oktoberdag ooit stonden in de categorie mannen senioren twee AG-ers op het podium. Bert de Boer won de 2e prijs met een tijd van 39.25 minuten en Harold Kruidhof de 3e prijs met 40.16.

De clubtraining op woensdagavond begint vanaf deze week bij de Aldi in Staphorst, aanvang 19.30 uur.

Volgende week zaterdag wordt in het staatsbos de AG ’85 zwarte cross georganiseerd. Meer informatie op www.ag85.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.