Home / archiefcentraal / gift van vrouwen van nu natuurboerderij

gift van vrouwen van nu natuurboerderij

Tijdens de Blauwe Bogen Dagen gingen de kniepertjes van de NBvP Vrouwen van Nu grif van de hand. Twintig dames bakten vier dagen lang de heerlijkste kniepertjes en het opgebrachte geld doneren ze elk jaar aan een goed doel zonder subsidie. Dit jaar was de opbrengst voor Natuurboerderij Lindehoeve en wel voor het nieuwe hoenderhok. Afgelopen woensdag was de symbolische overhandiging met een afvaardiging van negen dames van de ruim 200 leden tellende vereniging. Na een inleidend praatje van voorzitter Dries Visser werden de cliënten van Philadelphia erbij geroepen om voor het nieuwe hoenderhok de officiële overhandiging te laten plaatsvinden.

Dries Visser was aangenaam verrast over het prachtige bedrag van 500 euro dat de dames bij elkaar hebben weten te bakken. Zij konden nu al een kijkje nemen in het nieuwe hoenderhok, dat met bouwmateriaal van Foreco houtbouw door een vijftal jonge bouwvakkers in opleiding bij het opleidingscentrum `de Grift´ uit Nieuwleusen in elkaar is gezet. Na een kopje koffie te hebben gedronken kregen de dames een rondleiding. Dries vertelde over de historie en de opbouw van de Natuurboerderij, het waterzuiveringssysteem door middel van riet en de verschillende rassen van de dieren. Op verzoek van de cliënten van Philadelphia werd ruim aandacht besteed aan de producten in het winkeltje en de activiteiten in hun werkschuur. Natuurboerderij Lindehoeve is heel blij en dankbaar voor dit prachtige gebaar van de Vrouwen van Nu, aldus de vrouwenvereniging.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.