filmsterren in ommen

De deelnemers veranderen in echte filmsterren en staan de gehele première in het middelpunt. Vormen als levensecht leren, samenwerken, eigen creativiteit en verantwoordelijkheid staan centraal tijdens alle bijeenkomsten. Het programma ‘Clipclub’ wordt elke dinsdag van 15.30 uur tot 17.00 uur uitgevoerd, in het multifunctioneel centrum Carrousel aan de Chevalleraustraat 10 in Ommen en start op dinsdag 8 november 2011. Voor de 20 bijeenkomsten wordt een bijdrage gevraagd van 25,00 euro per kind.

Opgeven kan tot woensdag 31 oktober, via noordoost@ymca.nl of telefonisch via (038) 454 02 21. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Wil je meer weten over YMCA? Bezoek dan www.ymca.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.