Home / archiefcentraal / fietsster aangereden door auto

fietsster aangereden door auto

Een 16-jarige fietsster uit Ommen is donderdagavond aangereden op de Arrierveldsweg. De Ommense reed met haar vriendin over de Arrierveldsweg komende uit de richting van Ommen. Op enig moment werden de fietsers gepasseerd door een personenauto, waarbij het slachtoffer in aanraking kwam met deze auto.

Zij kwam op de motorkap terecht, om vervolgens ongeveer 35 meter verder op de grond terecht te komen. Het slachtoffer is met onbekend letsel door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De technische verkeersafdeling stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van de aanrijding.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.