fietsster 80 gewond na botsing met bus

Een 80-jarige fietsster uit Ommen is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een bus. De bus, bestuurd door een 66-jarige man uit Ommen reed over de Balkverweg en was bij de rotonde de Slagenweg opgereden. Op het fietspad van de rotonde fietste een 80-jarige vrouw uit Balkbrug samen met een man.

De vrouw wilde de Slagenweg oversteken en moest hierbij voorrang verlenen aan verkeer dat van links en rechts komt. De vrouw heeft daarbij vermoedelijk de autobus over het hoofd gezien. Zij had letsel aan haar arm en been en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.