Home / archiefcentraal / fairtrade week bij sari fair fashion

fairtrade week bij sari fair fashion

SARI Fair Fashion Dalfsen besteedt met speciale acties aandacht aan de Fairtrade week 2011. Naast een kortingsactie organiseert SARI een loterij voor de klanten. Er zijn drie prijzen te winnen: bonnen van respectievelijk 50, 25 en 10 euro. De Fairtrade Week wordt dit jaar gehouden van 27 oktobertot en met 6 november. Klanten die in die periode bij SARI een aankoop doen, krijgen een gratis lot waarop zij hun naam, telefoonnummer en mailadres kunnen invullen. Het lot blijft in de winkel. Op 7 november worden er drie winnaars getrokken die persoonlijk bericht krijgen.

De Fairtrade week is een jaarlijks terugkerend evenement. Een week lang wil de stichting Max Havelaar, de organisator, Nederland prikkelen om Fairtrade producten op de boodschappenlijst te zetten. Als het om kleding gaat is dit heel eenvoudig, want SARI Fair Fashion heeft een ruime collectie kleding met het Max Havelaar keurmerk in huis. Tijdens de week krijgen de klanten bovendien 20 procent korting op een kledingstuk met het Max Havelaar keurmerk. Voor meer informatie zie www.sari-fairfashion.nl .

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.