Home / archiefcentraal / expositie rian van schendel

expositie rian van schendel

Rian van Schendel woont inmiddels alweer ruim twintig jaar in Overijssel. In haar jeugd was er al de belangstelling voor schilderen maar het kwam er nooit van. Na haar verhuizing naar het oosten van het land heeft zij echter de daad bij het woord gevoegd en is schilderlessen gaan nemen. Aanvankelijk aquarellen maar allengs ging haar belangstelling uit naar het werken met acrylverf. Natuurlijke elementen spelen een grote rol in haar werk. Veel van haar keramische werk is raku gestookt gebakken. Inmiddels geeft Rian van Schendel zelf schilderlessen in haar atelier in Raalte. Beroepsmatig houdt ze zich bezig met het begeleiden van het bouwen van huizen. Van de keuze van de steensoort en de pannen tot de inrichting van het huis, overal kan zij bij adviseren. De expositie is tot 30 december tijdens de openingsuren van de bibliotheek te bezichtigen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.