Home / archiefcentraal / een lekker huis dat ben je zelf

een lekker huis dat ben je zelf

Monique staat zelf in de winkel voor de verkoop van woonaccessoires en om u met raad en daad bij te staan voor uw interieur- of woonadvies. “Het is een uitdaging om persoonlijkheden, belevingen en herinneringen te vertalen naar een interieur waarin iedereen in huis zich thuis voelt. Een lekker huis dat ben je zelf.”

Op zaterdag krijgt ze hulp van haar dochter Milou die de opleiding Interieur en vastgoed aan het Cibap in Zwolle volgt. De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag. De maandag en dinsdag gebruikt Monique voor het stylen van woningen en de inkoop voor de winkel.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.