Home / archiefcentraal / doeltreffend weekend voor d ommerdieck

doeltreffend weekend voor d ommerdieck

Na de rust kwam Peter Klaas Vrieswijk in het veld voor Gosse Bijlenga. Agnes Krul schoot raak, waardoor de stand gelijk kwam te staan. Kios zorgde vervolgens weer dat ze voor kwamen te staan. Carla Aalbers en Martin Alteveer zorgden ervoor dat d’ Ommerdieck op voorsprong kwamen te staan. Dit was echter van korte duur, want Kios bracht de stand op 5 – 5. Carla Aalbers was op schot en scoorde twee maal. Stefan van Veldhuizen scoorde het achtste doelpunt van d’ Ommerdieck. Het laatste doelpunt kwam van Kios, wat de eindstand 6 – 8 maakte.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.