Home / archiefcentraal / de vinkenbuurt is klaar voor het voorjaar

de vinkenbuurt is klaar voor het voorjaar

Leerlingen van de basisschool De Vinkenbuurt stopten samen met de Burgemeester uit Ommen vrijdag 21 oktober voorjaarsbollen in de grond langs de bermen aan de Koloniedijk in de Vinkenbuurt. In samenwerking met het Plaatselijk Belang en De Bloemenvereniging Floralia zijn honderden narcisbollen de grond in gegaan en zal het aankomende voorjaar kleurrijke bermen ontstaan in de Vinkenbuurt. Hovenier Ed Bijker, vader van vier kinderen op de desbetreffende school regelde belangeloos het voorwerk waardoor de bollen moeiteloos de grond in kwamen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.