Home / archiefcentraal / de bevers wint van vios

de bevers wint van vios

De eerste set begon moeizaam. In het veld was de nederlaag van vorige week nog te voelen en er werd gespannen gevolleybald. Na een halve set wisten de dames zich te herpakken en kon er eindelijk vrij gevolleybald worden. Veel persoonlijke fouten zorgden ervoor dat VIOS nog aardig bij kon blijven, maar de set werd toch binnengesleept met 25-18.

De tweede set begon met veel meer rust dan de eerste. De Bevers waren constant aan het scoren en de tweede set werd dan ook snel binnengehaald. De dames van VIOS hadden geen antwoord op de harde aanvallen van de Bevers. Sandra Valk wist ze verscheidene malen op positie 1 van het andere veld te leggen. De set werd gewonnen met 25-13.

De derde set werd de druk hoger en de dames begonnen te klungelen. Er werd niet meer gepassed naar de spelverdeler en de ballen vlogen alle kanten op. De dames raakten gefrustreerd omdat er niet meer werd gescoord en het stond al snel 21-15 voor VIOS. Wissels waren noodzakelijk, maar ook na de twee wissels kon het team zich niet genoeg herpakken en er werd weer teruggewisseld. Het werd nog knap 22-22, maar de Bevers konden de set niet naar zich toetrekken en VIOS dames 1 had het eerste punt binnen. De set werd verloren met 27-29.

De vierde set moest en zal gewonnen moeten worden. Het ging moeizaam, maar de sfeer was terug in het team. Het spelletje kon gespeeld worden door de Bevers en de dames kregen er vertrouwen in. Door persoonlijke fouten van de bevers uit kon VIOS af en toe terug komen wat voor spannende situaties leed. De Bevers wist de knop om te zetten en de set te winnen met 25-20.

Volgende week moeten de Bevers naar de Brug in Groningen. Ze spelen hier tegen Oranje Nassau dames 3. De wedstrijd begint om 13:30.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.