de bevers blijft koploper na winst

Bij het opzetten van het veld werd er tot grote verbazing van de Bevers toegekeken hoe hun eigen trainer het net moest monteren. Onprofessionaliteit ten top volgens de dames.

De eerste set begon onwennig. De Bevers moest wennen aan het ‘ander soort’ spel van de overkant. Veel zelfgemaakte fouten zorgden er voor dat Oranje Nassau mee kon hobbelen tot tien punten. Daarna pakten de Bevers de draad op en werd de set binnengesleept met 25-14.

De tweede set, waarin minder fouten werden gemaakt en een opslagserie van tien punten, zorgden voor de eindstand van 25-11. Waar in de vorige twee wedstrijden de derde set werd verloren, werd de set zaterdag zonder angst gespeeld. ‘Vrij spelen’ was het motto van de trainer. Dat resulteerde in een goede set van 25-13.

De vierde set werd met onder andere een goede opslagserie van Anouk Otten een gemakkelijk prooi voor de Lemelerveldse dames.

Met deze 4-0 overwinning strijdt de Bevers op 29 oktober om behoud van de eerste plek. Om half zeven wordt thuis de wedstrijd gespeeld tegen de directe concurrent Olympia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.