de ag 85 zwarte cross in staphorst

Het parcours bestaat uit onverharde bospaden, zandwegen en ruiterpaden. Een uitdaging voor zowel recreatieve als wedstrijdlopers.

Het programma van de AG ’85 Zwarte Cross begint om 14.00 uur met de 900 meter voor kinderen tot en met 10 jaar. Om 14.15 uur is er de 1800 meter voor kinderen van 11 tot en met 13 jaar. Om 14.45 uur is de start van de 5 kilometer en om 15.30 uur vindt de start plaats van de 10 kilometer. Het inschrijfgeld voor de jeugdafstanden bedraagt 2 euro 50 en voor de twee langste afstanden betaal je 5 euro. Inschrijven kan tot tien minuten voor aanvang van de loop. Tot en met 14 oktober kan voorinschrijven via www.ag85.nl (je betaalt dan 4 euro).

Degene die zich als duizendste deelnemer inschrijft, ontvangt een vier seizoenen dekbed, beschikbaar gesteld door Bos Bedden. De inschrijvingstent evenals de kleedruimte bevindt zich nabij de parkeerplaats aan de zuidzijde van recreatiegebied De Zwarte Dennen aan de Vijverweg. Voor de snelste lopers zijn er prijzen en voor elke deelnemer is er een fraaie herinnering.

Bos Bedden Loopgroep AG ’85 stelt de helft van het inschrijfgeld beschikbaar aan het Staatsbosbeheer voor het herstellen van het Belevingspad. Dit Belevingspad is in de vakantieperiode door vandalen vernield. Zo is onder andere de educatieve grondwatermeter onherstelbaar vernield. De nieuwwaarde hiervan bedraagt meer dan€ 10.000 euro. De leden van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 zullen deze dag voor het eerst te bewonderen zijn in de nieuwe clubkleding. Deze clubkleding is geheel zwart van kleur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.