Home / archiefcentraal / dalfsen wint gemakkelijk van ulu spor

dalfsen wint gemakkelijk van ulu spor

Dalfsen nam vanaf het begin het initiatief maar slaagde er in de openingsfase nauwelijks in gevaarlijk te worden. Het eerste speelde onrustig en leed veel onnodig balverlies. Pas na bijna een half uur voetballen nam Erik Koedijk op aangeven van Martijn Huizing de 1-0 voor zijn rekening. Drie minuten later was het alweer raak. Aanvoerder Sjoerd Klarenbeek stond aan de basis van een goed opgezette aanval die Fernandez Pruik doeltreffend afrondde (2-0). Vlak voor rust verraste Martijn Huizing de Ulu Spor doelman met een fraai afstandsschot (3-0).

In de tweede helft zakte het niveau van de wedstrijd af naar ‘zomeravondvoetbal’. Dalfsen speelde tegen de conditioneel zeer zwakke tegenstander in een veel te laag tempo. Erik Koedijk nam in de 50e minuut de 4-0 voor zijn rekening na een goede actie van Wouter Middelveen. Daarna slaagde Dalfsen er, ondanks een aantal goede mogelijkheden, niet meer in de score verder op te voeren. De bezoekers uit Zwolle profiteerden halverwege de tweede helft via Samir Popalziyl nog wel van de gemakzucht in de Dalfser formatie (4-1). Komende zondag gaat Dalfsen op bezoek bij SDOL. Het duel in Luttenberg begint om 14.00 uur.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.