Home / archiefcentraal / dalfsen verslaat concurrent marienheem

dalfsen verslaat concurrent marienheem

Marienheem, waar Dalfsen-trainer Edwin van den Berg de afgelopen vier seizoenen actief was, kwam beter uit de startblokken dan de thuisclub. Dit leverde de bezoekers via Sander Alferink in de tiende minuut de verdiende openingstreffer op. Halverwege de eerste helft profiteerde Remco Hultink geheel onverwachts van een foutje in de defensie van Marienheem (1-1).

Tien minuten later zette Remco Hultink, op aangeven van Werner Snel, Dalfsen op een 2-1 voorsprong. Een minuut later was het opnieuw Remco Hultink die de 3-1 liet aantekenen en daarmee een onvervalste hattrick scoorde. Nog voor de rust nam Frank Schurer met een afstandsschot de 4 -1 voor zijn rekening. In de tweede helft verzuimde Dalfsen om verder afstand te nemen van Marienheem. Dalfsen kreeg nog wel een aantal mogelijkheden de score te verhogen maar de Dalfsenaren faalden in de afwerking. In de slotminuut bepaalde Sander Alferink de eindstand op 4-2.

Komende zondag komt Dalfsen niet in actie. Op zondag 30 oktober 2011 gaat Dalfsen op bezoek bij het laag geklasseerde Nieuw Heeten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.