Home / archiefcentraal / dalfsen knoeit

dalfsen knoeit

Dalfsen speelde zondag een slechte wedstrijd tegen SDOL en ging met 3-1 verlies naar huis. Na een slechte eerste helft had trainer van de Berg nog hoop op een goed resultaat. ,, Het was nog 0-0 maar er was helemaal geen beleving. Na een paar minuten was het na rust weer hetzelfde en werd het snel 2-0. We moeten ons schamen`. OVC´21 speelde wel goed maar vergat te scoren. Broekland had daar minder moeite mee. Vlak voor tijd wist Kay van ´t Zand nog een puntje voor OVC´21 te redden (3-3). USV wist de kraker tegen Hoonhorst te winnen met 1-2 maar makkelijk ging het niet. Vlak voor tijd werd de 1-0 van Maarten van der Kamp omgezet in 1-2 dankzij Rick Timmerman en Valentijn Vogelzang. USV kan volgende week bij winst in en tegen Holten de koppositie overnemen. Vilsteren verloor gisteren met 4-1 van Lettele.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.