Home / archiefcentraal / dag van lto noord overijssel drukbezocht

dag van lto noord overijssel drukbezocht

Ruim vijfhonderd Overijsselse leden en relaties van LTO Noord kwamen naar de stoeterij van de familie Schuttert in Ommen waar het thema ´grensoverschrijdend ondernemen´ centraal stond.

Het publiek had veel belangstelling voor de ondernemersverhalen van gastheer Jan Schuttert en VNO-NCW Midden voorzitter Tineke Bakker. Bakker benadrukte nog eens dat innovatie heel belangrijk blijft voor de Nederlandse economie. Gouden driehoek daarin is de samenwerking tussen sector, overheid en onderzoek. CDA Europarlementariër Esther de Lange en Gedeputeerde Hester Maij gingen in op de grenzen in relatie tot Natura 2000 en realisatie van de ecologische hoofdstructuur. Hun boodschap was duidelijk: ‘wij willen ruimte voor de agrarische ondernemers in Overijssel’.

Naast de verschillende visies over grensoverschrijdend ondernemen, was er voor de aanwezige leden en relaties ook voldoende tijd om te netwerken. Na de lunch was er een springclinic in de buitenbak en een workshop van paardencoach Deborah Smulders.

Met ruim 500 leden en relaties en 70 kinderen was de Dag van LTO Noord Overijssel dit jaar drukbezocht. Roelof Steenbeek, voorzitter LTO Noord provincie Overijssel was dan ook enthousiast over de ledendag: “Zoveel leden ontmoeten op een mooie locatie met goede inleiders: daar doen we het met elkaar voor!”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.