dag van de dialoog in nieuwleusen en oudleusen

Ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen en de SMON in Nieuwleusen houden op maandag 7 november en op woensdag 9 november de Dag van de Dialoog waarop in groepen gesprekken met elkaar wordt aangegaan over uiteenlopende onderwerpen.

Op maandag 7 november van 19.00 uur tot 21.00 uur stelt Ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen gesprekstafels beschikbaar voor de Dag van de Dialoog. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen inspirerende gesprekken worden gevoerd. Inwoners van Oudleusen en omgeving kunnen zich aanmelden voor deelname via info@dewiekelaar.nl

Op woensdag 9 november van 18.30 uur tot 21.30 uur stelt de SMON twee gesprekstafels beschikbaar. Na een gezamenlijke maaltijd worden deelnemers uitgenodigd om in gesprek te gaan. De avond wordt afgesloten met een muzikale boomwhackers workshop. Inwoners van Nieuwleusen kunnen zich aanmelden via erika@smon.nl

In november 2011 wordt er in 67 plaatsen in Nederland een Dag van de Dialoog houdt in november op 67 plaatsen. In groepen van 6-8 personen nemen zo’n 20.000 mensen deel op 2.500 locaties in het land. Het doel is om door inzet van een dialoog, mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen en werken. In Dalfsen hebben verschillende mensen hun huiskamer ter beschikking gesteld voor de gesprekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.