cultureel cafe dalfsen

.Dit is de eerste keer dat bij het Cultureel Café Dalfsen aandacht wordt besteed aan film en ‘filmgeschiedenis’. Deze avond staat de Franse actrice Cathérine Deneuve centraal.

Ingeborg Brounts vertelt ons eerst over het leven en de carrière van Cathérine Deneuve. Na de inleiding wordt de film Place Vendôme (1998) – een traditionele Franse misdaadfilm – vertoond. Voor haar rol in deze film kreeg Catherine Deneuve in Venetië een Gouden Leeuw. Ingeborg Brounts is een expert op het gebied van de Franse film. In het verleden werkte zij als educatief medewerker bij één van de grootste filmhuizen van Nederland, het Filmhuis LUX in Nijmegen. Nu is zij verbonden aan het Nederlands Instituut voor Filmeducatie, een onderdeel van het Filmmuseum in Amsterdam.

Na afloop is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om samen met Ingeborg Brounts na te praten. De avonden van het Cultureel Café Dalfsen zijn voor iedereen toegankelijk en worden gehouden in het Pluspunt, Pleijendal 89 te Dalfsen. De entree is 7 euro 50. Inlichtingen bij werkgroep Cultureel Café Dalfsen, telefoon 0529-432798.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.