Home / archiefcentraal / concert vrouwenkoor sarabande

concert vrouwenkoor sarabande

De romantiek is gekenmerkt door drama en emotie. Veelvuldig terugkerende thema’s zijn de natuur en de ideale en onmogelijke liefde. De componist Schallehn uit een latere periode voegt hier een speelse noot aan toe.

.

Het koor bestaat uit 20 muzikaal geschoolde leden en wordt geleid door dirigente Joan Jonkman. Medewerking aan het concert verlenen ook mezzo-sopraan Franka van Essen, pianiste Henriëtte Prins en hoorniste Marion Burghgraef. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Toegangsprijs: 10 euro in de voorverkoop en 12 euro 50 in de kerk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij A. van Schouwenburg, 0572-362310 en Wil van der Linde 0529- 452694.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.