Home / archiefcentraal / commissaris van de koningin in dalfsen

commissaris van de koningin in dalfsen

Op donderdag 6 oktober 2011 brengt mevrouw doctorandus A. Th. B. Bijleveld-Schouten, Commissaris van de Koningin in Overijssel, een werkbezoek aan de gemeente Dalfsen. De Commissaris van de Koningin in Overijssel legt regelmatig ambtsbezoeken af aan de Overijsselse gemeenten. Ze zal de burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen spreken.

Verder staat om 16.30 uur een locatiebezoek gepland aan de haven, het waterfront, de molen en de cichoreifabriek. Daarna zijn er gesprekken met fractievoorzitters en voorzitters van de verenigingen voor Plaatselijk Belang.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.