Home / archiefcentraal / caramello haarwerken dalfsen geopend

caramello haarwerken dalfsen geopend

Gehele of plaatselijke haaruitval

In deze salon kun je terecht voor een verscheidenheid van natuurlijke oplossingen bij haaruitval, bijvoorbeeld als gevolg van Alopecia of chemokuur. Van confectiepruiken tot het perfect op maat maken van een haarwerk van echt haar. Heeft men dun haar dan zijn er ook methoden om het haar op een natuurlijke en onschadelijke wijze meer volume te geven. Ook zijn er professionele producten ter stimulering van haargroei en ter verzorging en behandeling van hoofdhuidziekten. Caramello is leverancier van gerenommeerde merken als Raquel Welch en Ellen Wille pruiken, maatwerk haarwerken van MasterPiece en de effectieve verzorgingsproducten van Mediceuticals.

Caramello Haarwerken is lid van de Nederlandse Verenging Haarwerk Ondernemers (NVHO) en heeft contracten met de grootste ziektekostenverzekeraars. Caramello Haarwerken Dalfsen werkt uitsluitend op afspraak en is te bereiken op 06-22969890 of 0529-471040 (privé). Voor meer informatie kijk je op www.caramello.nl onder het tabje ‘Vestigingen’.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.