bowlsclub het vechtdal doet goed in engeland

Het toernooi vond plaats op dinsdag 4 tot en met vrijdag 8 oktober. “Het is fantastisch om in Engeland op de vijfde plek te eindigen en Engelse teams te verslaan in een sport die zij al eeuwen spelen terwijl wij in Ommen nog maar net een paar jaar actief zijn,” vertelt Yvonne Bongers, een van de deelnemers. “Helaas moesten we in Ommen stoppen met trainen door de hoge sporthal kosten, de verkeerde ongelukkige speeltijden en te weinig animo in Ommen.We spelen nog wel elke zaterdagmorgen in de tennishal de Match op sportpark de Boshoek in Heemse van 10.00 tot 11.00 uur.”

Meer informatie over Bowls en de club is hier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.