bijeenkomst over curatele en bewindvoering

Wat houdt bewindvoering of mentorschap precies in? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen? Hoe laat je iemand onder curatele stellen? Hoe kun je er zeker van zijn dat je kind altijd voldoende inkomsten zal hebben om de nodige zorg/begeleiding te betalen? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens de bijeenkomst. Naast een algemene voorlichting over deze onderwerpen is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Deze avond wordt verzorgd door de sociaal juridisch medewerker van MEE IJsseloevers, de heer E. van den Ham. De thema-avond is bedoeld voor ouders, verzorgers, familieleden en begeleiders van mensen met een beperking. Ook mensen die vanuit beroepsmatig oogpunt interesse hebben in dit onderwerp, zijn van harte welkom. De avond vindt plaats op dinsdagavond 18 oktober 2011 op het kantoor van MEE IJsseloevers, Van Reeuwijkstraat 32 te Ommen en duurt van 19.30 – 21.30 uur.

De bijeenkomst is gratis. In verband met de voorbereiding is aanmelden gewenst, meld je tot en met 17 oktober aan via 038 455 46 46 (informatiecentrum) of via info@meeijsseloevers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.