Home / archiefcentraal / bert pekkeriet wint brons en zilver in thialf

bert pekkeriet wint brons en zilver in thialf

Het onder auspiciën van de Nederlandse Gehandicapten Sport georganiseerde toernooi wordt ieder jaar verreden. Dit jaar was het evenement in Thialf, waar vele vrijwilligers bezig zijn geweest een onvergetelijk schaatstoernooi te begeleiden. Na de opening, met het hijsen van de Special-Olympics vlag, begon het toernooi met de 500m en 50m. Na de lunch waren de 300m, 100m en 1000m aan de beurt. Ook konden de deelnemers kennismaken met het ‘shorttracken’ waarbij een voorselectie voor de wereldwinterspelen in Seoel (Korea) kon worden behaald. Voor Schaatsclub Stokvisdennen uit Dalfsen reed de oud-olympiër Bert Pekkeriet. Bert reed een PR zowel op de 300m als op de 100m en hij verdiende daar een zilveren en een bronzen medaille mee. Bert gaf aan zeer tevreden te zijn met zijn toernooiprestaties.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.