Home / archiefcentraal / balkenbrijwandeltocht in vilsteren

balkenbrijwandeltocht in vilsteren

De activiteitencommissie houdt 23 oktober een wandeltocht. Deze wandeling rond het dorp Vilsteren leid je zowel door uitgestrekte bossen als door het boerenbuitengebied. Je wandelt over voornamelijk zandpaden, richting buurtschap Hessum langs camping “het Tolhuis”, speeltuin Madrid en Huize Hessum weer terug naar het landgoedcentrum.

De tocht is een kleine 6 kilometer lang en 10 kilometer voor de wat meer geoefende sportieveling. Tussen 10.00 en 13.00 uur kun je starten vanaf de parkeerplaats naast de kerk. Tegen betaling van 3 euro (kinderen tot en met 12 jaar 1 euro 50) krijg je een omschrijving van de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Aan het eind van de wandeling kun je naast koffie, thee en frisdrank genieten van een kom soep en vers gebakken balkenbrij met brood in het landgoedcentrum. De opbrengst van deze activiteit komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.