Home / archiefcentraal / bad weather games bij ojc punt

bad weather games bij ojc punt

Jongerencentrum Punt houdt op donderdagavond 27 oktober een spelletjesavond. Bij het woord game wordt tegenwoordig meestal gedacht aan computerspellen, maar dat de “ouderwetse” spellen nog minstens zo populair zijn wordt bewezen in OJC Punt. De Ommer jeugd kan tijdens deze avond onder andere darten, tafeltennissen, tafelvoetballen, pokeren en poolen. Iedereen tussen de 12 en 22 kan vrij binnenlopen en meedoen aan de georganiseerde activiteiten. De deuren gaan open om 19:30 uur en Punt sluit die avond om 23:00 uur en de entree is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.