Home / archiefcentraal / bad weather games bij ojc punt

bad weather games bij ojc punt

Jongerencentrum Punt houdt op donderdagavond 27 oktober een spelletjesavond. Bij het woord game wordt tegenwoordig meestal gedacht aan computerspellen, maar dat de “ouderwetse” spellen nog minstens zo populair zijn wordt bewezen in OJC Punt. De Ommer jeugd kan tijdens deze avond onder andere darten, tafeltennissen, tafelvoetballen, pokeren en poolen. Iedereen tussen de 12 en 22 kan vrij binnenlopen en meedoen aan de georganiseerde activiteiten. De deuren gaan open om 19:30 uur en Punt sluit die avond om 23:00 uur en de entree is gratis.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.