autocentrum cents verwacht milieuvriendelijke toekomst

Autocentrum Cents is de Renaultdealer van Ommen, Hardenberg en omstreken. Als sinds 1979 zit deze garage op dezelfde locatie aan de stationsweg 24 in Ommen. Gestart met een personeelsbestand van 5 personen, groeide het bedrijf uit tot een onderneming met 25 werknemers.

Sinds 2009 is het bedrijf uitgebreid met de overname van Renault dealer Kroezen in Dedemsvaart en werd daarmee ook sales dealer van Hardenberg en omstreken. “Door de komst van de locatie Dedemsvaart is er meer ruimte ontstaan om de klant nog beter te helpen. Niet alleen met de aanschaf van nieuwe of gebruikte auto’s, maar ook met de werkplaats”, zegt eigenaar Gerard Cents.

Naast Renaults levert Cents ook nieuwe Dacia’s te leveren, en zijn er gebruikte auto’s van verschillende merken. “Op de locatie Ommen hebben we bijvoorbeeld een eigen schade afdeling die sinds kort is beloond met de Focwa Eurogarant certificering. Dit is de hoogste certificering die een schade- en spuiterijafdeling kan krijgen.” Meer info via www.cents.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.