Home / archiefcentraal / activiteiten vechtgenotenhuis

activiteiten vechtgenotenhuis

Op woensdagmiddag 2 november vindt zo’n bijeenkomst plaats. Tijdens deze dag is er tijd voor knutselen, ontspannen, verkleden, bakken, spelletjes en er is tijd om elkaar beter te leren kennen. Ook de ouders/begeleiders zijn deze middag van harte welkom. Meer info is te vinden op de website, onder ‘kinderactiviteiten’. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Op donderdagmiddag 3 november komt Ina Maat, masseur, naar het Vechtgenotenhuis om een hand- en voetmassage te geven. Je handen en voeten gebruik je het grootste deel van de dag, dus een beetje aandacht voor deze lichaamsdelen kan geen kwaad. Een hand- en voetmassage werkt ontspannend. En omdat in onze handen en voeten reflexzones zitten die weer in verbinding staan met onze organen, kunnen tevens blokkades worden opgeheven. Aanvang 14.00 uur, kosten 2 euro 50 per persoon. Opgave minimaal 2 dagen vooraf en maximaal 5 gasten.

Jettie Kamphof, schrijfster van het boek ‘Typisch Tineke –leukemie is helemaal niet leuk.’ komt donderdagavond 3 november naar het Vechtgenotenhuis voor een boekbespreking. Wanneer haar dochter Tineke eindelijk zwanger is wordt bij haar leukemie geconstateerd. Ze houdt een weblog bij en Jettie haakt in op die berichten. Zo ontstaat ‘Typisch Tineke’, een relaas van intense liefde en een steun voor lotgenoten. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

vechtgenoten@live.nl of telefoon 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / activiteiten vechtgenotenhuis

activiteiten vechtgenotenhuis

Met mozaïek kun je leuke, decoratieve werken maken, maar ook bestaande voorwerpen een apart uiterlijk geven door ze met mozaïek te bewerken. De kosten zijn vijf euro per persoon exclusief materiaal, zoals glas, tegel, kiezel. Aanvang 14.00 uur, opgave minimaal 2 dagen vooraf.

Scrapbooking is het creatief inplakken van foto’s. Het is de kunst van het vertellen van het verhaal achter de foto’s, met kleuren, symbolen, teksten en ga zo maar door. Zo kun je creatief bezig zijn met herinneringen aan een levensfase of aan een dierbare. Op dinsdagmiddag 1 november komt Nel de Vries in het Vechtgenotenhuis om een workshop scrapbook maken te geven. Opgave minimaal 2 dagen vooraf. Kosten 10 euro per persoon, aanvang 14.00 uur. Neem circa 10 foto’s mee.

Op woensdagmorgen 2 november komt Anne-Mieke Tomee naar het Vechtgenotenhuis om een ontspannende yogales te geven. Door het beoefenen van hatha yoga, krijg je meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse van het lichaam zonder het lichaam te zwaar te belasten. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel. Inloop vanaf 9.30 uur. Yoga start om 10.00 uur, kosten: 2 euro 50.

vechtgenoten@live.nl of telefoon 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.